Skip to main content

Onderhoud en Reparaties

De Heinzelmann CHEF-X is met de allergrootste zorg en speciaal ontwikkeld en ontworpen om veelvuldig te gebruiken. Voor een optimaal werkende machine adviseren we een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren. De kosten voor jaarlijks onderhoud zijn afhankelijk van wat er aan de CHEF-X moet worden gerepareerd of onderhouden. Je ontvangt eerst een offerte van de geraamde kosten. Wil je toch geen reparatie of onderhoud laten uitvoeren en de machine retour gestuurd krijgen factureren we € 80,- excl. BTW aan onderzoeks -en verzendkosten.

De CHEF-X is een elektrische aangedreven machine en het kan net als bij andere elektrische machines voorkomen dat er een storing ontstaat. Dat vinden we vervelend en lossen we dan ook graag zo snel mogelijk op. Heb je een storing aan jouw CHEF-X of wil je de Heinzelmann voor onderhoud aanbieden? Volg dan de volgende stappen:

1. Download het onderhoud/storing formulier hier en vul deze volledig in. Wanneer het formulier niet geheel is ingevuld kan de storing/reparatie niet worden uitgevoerd. Het serienummer vind je op de zilvergrijze sticker onderop de machine. Vul het LOT + S/N nummer in dat onder de streepjescode vermeld staat. Print het volledig ingevulde formulier ook uit voor stap 4.

2. Mail het ingevulde formulier naar [email protected]

3. Je ontvangt van ons een verzendticket in jouw email, print deze uit. Alleen met ons verzendticket is de machine verzekerd.

4. Maak jouw machine voor het versturen goed schoon. Onze monteurs zijn geen schoonmaakbedrijf. Eventuele schoonmaakkosten worden ten alle tijden doorberekend. (ook wanneer een machine binnen de garantieperiode valt)

5. Bescherm jouw machine goed en verpak daarom de machine zo goed mogelijk in een goede, grote en stevige doos (gebruik het liefste de originele verpakking mits mogelijk).

Vul de doos aan alle kanten van de machine met minimeel 5 cm op met bijvoorbeeld bubbeltjesplastic, kranten, kartonpapier of een combinatie van alles zodat er geen geen transportschade aan de machine kan ontstaan.

Let op: Heinzelmann Benelux is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor eventueel opgelopen schade tijdens het transport.

Ons advies: neem foto’s van de machine voordat u de machine opstuurt.

Onjuiste manier van verpakken

Juiste manier van verpakken

6. Doe nu het uitgeprinte reparatieformulier bij de machine in de doos. Plak de doos goed dicht en plak het verzendticket die je van ons hebt ontvangen op de doos. Uiteraard kun je ook zelf een koerier regelen en een ander verzendticket gebruiken (dit is voor eigen kosten)

7. De doos (met de machine, ingevuld formulier en verzendticket) wordt bij je opgehaald door de koerier. Je hoeft de machine dus niet zelf ergens heen te brengen.

8. Na reparatie of onderhoud wordt de Heinzelmann weer teruggestuurd met een koerier.